Alppihiihto

Ensikertalainen

Sinulla ei ole aikaisempaa laskettelukokemusta tai olet kokeillut lajia kerran tai pari. Opetamme sinulle lajin perusteet ja tulet tutuksi välineiden kanssa. Harjoittelu aloitetaan tasamaalla. Tutustumme liukumiseen sekä kääntymiseen ja opettelemme pysähtymistä helpoissa rinteissä. Opit myös hissin käytön.


Aloittelija

Osaat jo laskea loivia (sinisiä) rinteitä auraamalla ja pysähtyä hallitusti sekä käyttää sompahissiä. Tunnilla saat laskuasi varmemmaksi ja sujuvammaksi. Harjoittelemme laskemista yhdensuuntaisin suksin helpoissa rinteissä ja saat varmuuttaa myös keskivaikeiden rinteiden laskemiseen. Opit käyttämään erilaisia hissejä.


Keskitaso

Lasket jo hallitusti yhdensuuntaisin suksin keskivaikeissa (punaisissa) rinteissä. Jyrkemmissä rinteissä tunnet itsesi epävarmaksi. Tunnilla laskemisesi muuttuu varmemmaksi ja taitavammaksi kaikenlaisissa rinteissä.


Kokenut

Lasket jo sujuvasti ja vauhdikkaasti kaikenlaisissa rinteissä. Harjoittelemme leikkaavia käännöksiä ja laskemme vauhdikkaasti. Harjoittelemme erilaisia käännöstekniikoita vaativammissakin rinneolosuhteissa. Toiveiden mukaan voimme myös opetella erilaisia suksitaituruus harjoitteita, hyppyjä parkissa. Laskemisesi kehittyy monipuolisemmaksi ja vauhdikkaammaksi.

Lumilautailu

Ensikertalainen

Sinulla ei ole aikaisempaa lumilautailukokemusta tai olet kenties kokeillut lajia kerran tai pari. Opetamme sinulle lautailun perusteet ja tulet tutuksi välineiden kanssa. Harjoittelemme liikkumista, luisumista, kääntymistä pysähtymistä helpoissa olosuhteissa. Opit myös käyttämään hissiä.


Aloittelija

Osaat laskea lumilaudalla loivia (sinisiä) rinteitä sujuvasti tehden käännöksiä kummallakin kantilla tai toinen kantti tuottaa vielä haasteita. Pystyt pysähtymään hallitusti. Saat varmuutta käännösten tekemiseen ja pääset harjoittelemaan keskivaikeissa rinteissä. Opit myös käyttämään erilaisia hissejä.


Keskitaso

Lasket lumilaudalla hallitusti keskivaikeissa (punaisissa) rinteissä. Jyrkemmissä kohdissa tunnet itsesi vielä epävarmaksi Haluat saada varmuutta kaikenlaisissa rinteissä ja saada laskusta sujuvampaa. Tunnin aikana perustaitosi paranevat ja laudan hallinta paranee niin, että voimme kokeilla halutessasi hyppyreitä ja reilejä.


Kokenut

Lasket vauhdikkaasti ja hallitusti kaikenlaisissa rinteissä. Harjoittelemme leikkaavia käännöksiä ja vauhdikasta rinnelaskua. Monipuolinen harjoittelu parantaa tasapainoa ja laudan hallintaa kaikissa
tilanteissa. Halutessasi voimme opetella erilaisia rinnekikkoja ja laskemaan miniparkissa/parkissa.

Osta nyt