TAHKO MOUNTAIN HIIHTOKOULU

Mukavat ja pätevät hiihdonopettajamme tarjoavat opetusta laskettelussa, lumilautailussa, telemarkissa ja maastohiihdossa. Opetusta järjestetään kurssimuotoisesti sekä yksityistunteina. Yksityistunnit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Toiveena voi olla esimerkiksi ensikosketus uuteen lajiin, hioa tekniikkaa vauhdikasta rinnelaskua varten tai tutustua freestyle-laskemiseen. Tahko Mountain hiihtokoulu toivottaa tervetulleeksi niin lapset kuin aikuisetkin, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta harrastusta.

Hiihtokoulu järjestää myös yritystapahtumia ja erilaisia kilpailuja rinteessä.

Talvikaudella järjestämme useita Werneri-kursseja lapsille sekä suksilla että lumilaudalla. Starttikurssilla (12v – aikuiset) opit laskettelun alkeet ja pääset turvallisesti uuden harrastuksen pariin. Puden rinneseikkailu sopii mainiosti hyvin hiihtäville nuorille asiakkaille ja Puden maastohiihtokurssilla opetellaan hiihdon saloja leikkien kautta.

HIIHTOKOULUN YKSITYISTUNNIT

Yksityistunti:lisähenkilöt
50 min60 €+20 € / hlö
100 min110 €+40 € / hlö
150 min150 €+60 € / hlö
3–4-vuotiaat ensimmäistä kertaa suksilla:
30 min35 € / hlö
Oppitunnin jatkaminen / 20 min25 € / hlö

Yksityistunneille osallistuvien tulee olla samantasoisia laskijoita ja lapsien kutakuinkin samanikäisiä. Emme suosittele, että vanhemmat osallistuvat opetukseen yhdessä pienten lasten kanssa.

Hinnat sisältävät opetuksen sekä hissinousut opetuksen ajan.

Soveltavan alppihiihdonopetukset yksityistuntien hinnoittelun mukaan. Meillä on uusi kelkka, jonka voi myös vuokrata itselleen ilman opetusta. Kelkkavuokra 45€/pv tai 20€/100min opetuksen ajalle. Kelkan varaukset suoraan nettikaupasta.

HIIHTOKOULUN RYHMÄKURSSIT

Ryhmäkurssit 4–6 henkilöä:
100 min50 € / hlö
150 min70 € / hlö
Lasten ja nuorten kurssit:
Kahden päivän kurssit / 2 x 100 min90 € / hlö
Kolmen päivän kurssit / 3 x 100 min125 € / hlö
Neljän päivän kurssit / 4 x 100 min155 € / hlö
Laskettelun starttikurssi ja Aloita lumilautailu:
100 min50 € / hlö

Kurssien minimiosallistujamäärä 3 hlöä.

Hinnat sisältävät opetuksen sekä hissinousut opetuksen ajan.

RYHMÄT

Tahko Mountain järjestää monipuolista yhteistä ohjelmaa yrityksille ja ryhmille. Oli kyseessä yrityksen TYHY-päivä, synttärit tai polttarit, niin autamme suunnittelemaan ikimuistoisen päivän.

Hiihtokoulun sijainti:

Hiihtokoulun toimisto sijaitsee samassa rakennuksessa SkiMac Tirol vuokraamon kanssa, Turistirinteen alaosassa (nro7). Opetus lähtee liikkeelle Hiihtokoulun Meeting Pointilta, vuokraamon vierestä.

Saapuminen autolla:

Suosittelemme ajamaan auton jääparkkiin (Tahkolaaksontie 1, seuraa kylttejä jääparkki) tai Piazzan viereiselle parkkialueelle, josta siirtyminen sillan yli rinnealueelle (Sääskiniementie 560).

Vuoden hiihtokoulu 2012
Tahko Mountainin Hiihtokoulu valittiin Vuoden Hiihtokouluksi 2012 ja se on SHKY:n (Suomen hiihtokeskusyhdistys Ry) jäsen.

Tiedustelut ja varaukset:
Tahko Mountain Hiihtokoulu
Puh. 0400 681 792
skischool@tahkomountain.fi

Hiihtokoulun johtaja
Katariina Hentinen
044 4960 334
kata@tahkomountain.fi

Koulutusvastaava
Keijo Mäkiä
044 4960 332
kessi@tahkomountain.fi

Hiihtokoulun varaus- ja peruutusehdot
Osta nyt