Tahko Mountain hiihtokoulu – Tahko Mountain

Tahko Mountain hiihtokoulu

Kiitos asiakkaillemme kuluneesta kaudesta! Tavataan taas lumella kaudella 2022-2023.
Kesällä järjestämme Bike Park ajo-opetusta aloittelijoille. Katso lisätiedot
.

Hiihtokoulussamme on 50 hiihdonopettajaa, jotka ovat kaikki suorittaneet Suomen Hiihdonopettajat Ry SHORY:n koulutuksen. Opetusta järjestetään kurssimuotoisesti sekä yksityistunteina. Yksityistunnit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Toiveena voi olla esimerkiksi ensikosketus uuteen lajiin, hioa tekniikkaa vauhdikasta rinnelaskua varten tai tutustua freestyle-laskemiseen. Tahko Mountain hiihtokoulu toivottaa tervetulleeksi niin lapset kuin aikuisetkin, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta harrastusta.

Hiihtokoulu järjestää myös yritystapahtumia ja erilaisia kilpailuja rinteessä.

Talvikaudella järjestämme useita Werneri-kursseja lapsille sekä suksilla että lumilaudalla. Starttikurssilla (12v – aikuiset) opit laskettelun alkeet ja pääset turvallisesti uuden harrastuksen pariin.

Asiakkaiden sekä henkilökunnan terveyden turvaaminen on meille tärkeää.
Tutustu Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen COVID-19 ohjeistukseen.
Opetuksessa pyrimme välttämään lähikontakteja asiakkaisiin ja hyödynnämme erilaisia apuvälineitä. Kasvosuojaimen käyttö on suositeltavaa tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Voit maksaa opetuksen Tirolin ulkolipunmyyntiin ja opetus alkaa ulkona sijaitsevalta Meeting Point -tapaamispaikalta. Kurssit järjestetään pienryhmäopetuksena (3–6 hlöä). Tulethan hiihtokouluun terveenä! Sairaustapauksissa varauksen voi perua kuluitta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen kursseille

Hinnasto

Kurssit

Ryhmät

Tapahtumat

Vuoden hiihtokoulu 2012

Tahko Mountainin Hiihtokoulu valittiin Vuoden Hiihtokouluksi 2012 ja se on SHKY:n (Suomen hiihtokeskusyhdistys Ry) jäsen.
Hiihtokoulun sopimusehdot

Tiedustelut ja varaukset:
Tahko Mountain Hiihtokoulu
Puh. 0400 681 792, skischool@tahkomountain.fi

Hiihtokoulun toiminnanjohtaja
Katariina Hentinen
044 4960 334
kata@tahkomountain.fi

Koulutusvastaava
Keijo Mäkiä
044 4960 332
kessi@tahkomountain.fi


Osta nyt