Rinnealue lapsille ja aloittelijoille

Uudistuksen myötä rinnealueella on nyt enemmän tilaa ja se on monipuolisesti hyödynnettävissä, minkä ansioista hiihtokoulun opetusalueet paranevat ja myös mini-pulkkamäki on käytössä heti talven alusta lähtien. Tahko Mountainin uudistuneen rinnealueen ansiosta lasten ja aloittelijoiden on entistä helpompaa opetella uuden lajin salat rauhassa ilman, että tila loppuu kesken. Alueelle on rakennettu 50 metriä pitkä katettu mattohissi sekä 280 metriä pitkä sompahissi, joiden ansiosta opetustoiminta on sujuvaa ja aloittelevan laskettelijan Mini Mountain – kokemus entistäkin parempi.

Muutostöiden aikana rinnettä on loivennettu ja sen alareunaa levennetty, jotta rinne olisi käytössä jo ennen järven jäätymistä. Sen ansiosta talven aktiviteettialueet pulkkamäkineen ovat käytössä jo talvikauden alkaessa, kun aiemmin niiden avausta on jouduttu odottamaan järvien jäätymiseen saakka. Alueella on oma lipputyyppi, minkä ansiosta kynnys kokeilla laskettelua on pienempi. Lippua ei tarvitse ostaa koko päiväksi kaikkiin rinteisiin, vaan huokeammalla hinnalla pääsee rauhassa kokeilemaan onko laskettelu oma juttu.

Mini Mountain -alueella on oma lipputyyppi, jonka ansiosta lajia voi testata entistä edullisemmin. Kahden tunnin Mini Mountain -lippu maksaa 15 euroa ja koko päivän lippu 25 euroa. Mini Mountain -liput ovat samanhintaiset kaikille ikäryhmille. Alle 6-vuotiaat pääsevät hissiin veloituksetta, kun he laskevat kypärä päässä ja he kulkevat aikuisen kanssa samalla portin avauksella. Tämä etu koskee Mini Mountain -rinnealueen lisäksi kaikkia muitakin Tahko Mountainin hissejä. Mikäli haluat siirtyä isompiin rinteisiin, Mini Mountain -lippu on mahdollista päivittää normaaliin päivälippuun hinnanerotuksella. Normaalilla rinnelipulla pääsee myös Mini Mountain-alueelle.

Osta nyt