AKTIVITEETIT RYHMILLE JA YRITYKSILLE

Tahko Mountain järjestää monipuolista yhteistä ohjelmaa yrityksille ja ryhmille. Oli kyseessä yrityksen TYHY-päivä, synttärit tai polttarit, niin autamme suunnittelemaan ikimuistoisen päivän.

Teemme mielellämme kokonaistarjouksen, joka sisältää rinneliput, hiihtokoulun sekä vuokravälineet. Ruokailu onnistuu rinneravintoloissa, joita alueellamme on useita. Äänentoisto langattomin mikrofonein sekä ajanottolaitteet mahdollistavat erilaisten kilpailujen järjestämisen ratalaskusta Stiga-kilpailuihin. Kysy rohkeasti tarjousta!

VALLOITIN VUOREN -SKI TOUR

Tutustu rinnealueeseen paikallisen oppaan kanssa! Opastetun rinnekierroksen kesto on 2,5 tuntia (sis. tauon) ja hintaan sisältyy myös hiihdonopetusvinkit ja hissilippu.

50 € / hlö (4–8 henkilölle)

BACK TO SKIS -MAASTOHIIHTOKURSSI

Kaipaatko tekniikkavinkkejä hiihtotauon jälkeen vai lipsuuko suksi ja meno tuntuu vähän tehottomalta? Tältä kurssilta saat vinkit perinteisen tyylin saloihin!

40 € / hlö (4–8 henkilölle)

VALLOITIN VUOREN -LUMIKENKÄRETKI

Opastettu, noin 3h mittainen lumikenkäretki vie Tahkon takamaastoihin, Mäkiaution rotkolle ja Syvärin upeisiin maisemiin.

60 € / hlö (4–8 henkilölle)

PUJOTTELUKILPAILUT

Perinteiset pujottelukilpailut ovat erinomainen vaihtoehto vauhdista pitäville ryhmille. Rataan tutustumisen ja harjoituslaskun jälkeen on kaksi kisalaskua, joista nopeampi huomioidaan tai sopimuksen mukaan ajat lasketaan yhteen. Vaihtoehtona on myös tarkkuuslasku, jossa kokeillaan laskea kaksi yhtä nopea/hidasta laskua peräkkäin.

Hinnat alkaen 500 € (max. 10 henkilön ryhmä)

STIGA RATTIKELKKAKILPAILUT

Koe rattikelkkarallin huumaava jännitys! Tämä on hauska rinneohjelma laskettelupäivän lomaan, tai mukava ulkoilmatapahtuma kokouspäivän perään! Rattikelkalla mäen laskuun ei vaadita aikaisempaa kokemusta. Kilpailu tarjoaa jännitystä ja tiukkojakin tilanteita pujotteluradalla, loivassa ja turvallisessa rinteessä mattohissin vieressä. Kilpailu voidaan järjestää joko normaalina pujottelukilpailuna tai cup-muotoisena paripujotteluna.

Hinnat alkaen 300 € (max. 10 henkilön ryhmä)

Kysy tarjous isommille ryhmille!

Lisätietoja ja tiedustelut:
skischool@tahkomountain.fi

LIPUT YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Tutustu lipputyyppeihin, joita Tahko Mountain tarjoaa yrityksille sekä ryhmille. Tilaukset ja tiedustelut osoitteesta info@tahkomountain.fi. Laskutuslisä 10 €.

SKIONE FIRMALIPPU

Ensimmäiset kaksi 1300€/kpl, seuraavat 1200€/kpl. Lue firmakorttiehdot tästä.

SKIONE VASTALIPPU

SkiOne vastalippu vaihdetaan lipunmyynnissä päivälipuksi. Vastalippuja myydään 50 kpl nipuissa, nipun hinta on 2150€ sis. alv 10% eli yhden lipun hinnaksi tulee 43€. Vastaliput ovat voimassa kaksi hiihtokautta ja niitä voi käyttää Tahkon lisäksi Kasurilassa ja Vuokatissa.

RYHMÄLIPPU

Ryhmäliput on tarkoitettu min 20 hlön ryhmille. Ryhmän tulee ilmoittautua meille ennakkoon info@tahkomountain.fi ja ryhmänjohtaja lunastaa kaikki liput kerralla Tahkolaakson lipunmyynnistä. Ryhmälippuihin ei voi käyttää liikuntaetuja maksuvälineenä. Laskutuksesta on sovittava ennakkoon.

Koululaisryhmät pyytäkää tarjous suoraan info@tahkomountain.

Osta nyt