Vastuullisuus – Tahko Mountain

Tahko Mountain tuottaa ympärivuotisia rinnepalveluita monimuotoisen luonnon ympäröimänä ja siksi ympäristöasioiden hyvin hoitaminen on meille tärkeää. Käytämme uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä ja sitoudumme vähentämään fossiilisten polttoaineiden käyttöä. Olemme sähkönkäytössä hiilineutraali.
Työllistämme paikallisia sekä käytämme paikallisten palveluja ja tuotteita. Lisäksi haluamme tarjota ympärivuotisia liikuntaelämyksiä, niin paikallisille kuin matkailijoille. Nilsiäläisille lapsille tarjoamme kausikortit sekä hiihtokoulun alenettuun hintaan.

Sustainable Travel Finland

Suomessa vastuullisen matkailun tekoja vahvistamaan on kehitetty Sustainable Travel Finland -ohjelma. Seitsemänvaiheinen Sustainable Travel Finland -kehityspolku ja sen päässä saavutettava Sustainable Travel Finland -merkki tarkoittavat jatkuvaa kehittämisen mallia, johon alueen yritykset sitoutuvat yhteistyössä. Helmikuussa 2020 Tahko otti ensimmäisen askeleensa kestävän matkailun kehittämispolullaan tekemällä päätöksen hakeutua mukaan Visit Finlandin luomaan Sustainable Travel Finland -ohjelmaan. Tahkolla on tavoitteenaan saavuttaa Sustainable Travel Finland -merkki vuoteen 2024 mennessä.

Ekokompassi

Ympäristösertifikaatin suorittaminen on osa Sustainable Travel Finland -ohjelman suorittamista. Suoritimme auditoinnin toukokuussa 2021 ja meille myönnettiin Ekokompassi-sertifikaatti.

Osta nyt