Yksityis- ja ryhmäopetushinnasto

Hissipyöräily (alamäkiajo rinnekeskuksessa) kehittää nopeasti kaikessa maastopyöräilyssä tarvitsemiasi taitoja. Ammattimaisen ohjaajan neuvoilla ja vinkeillä nautit ajamisesta ja kehität taitojasi turvallisesti. Hissipyöräily on hauskaa, haastavaa sekä turvallista!

Varaa 100 minuutin yksityis- tai ryhmäkurssi ja opi hissipyöräilyn tekniikat ja taidot.

100 min yksityisopetus 90 €/hlö + 30 € lisähenkilöt

100 min ryhmäopetus 30 €/hlö (min. 3 hlöä)

Opetuksen hinta sisältää hissin käytön opetuksen ajan. Lähdöt Bike Parkin aukiolopäivinä. Ajo-opetus alkaa Meeting Pointilta, Mini Mountain -alueen edestä. Ajo-opetukseen osallistujalla on oltava kypärä ja suosittelemme myös muita suojavarusteita.

Ryhmäopetuksessa minimiosallistujamäärä on 3 henkilöä. Mikäli osallistujamäärä jää pienemmäksi, opetuksen voi halutessaan muuttaa yksityistunniksi. Maksuerotus paikan päällä ennen tunnin alkua.


Opastettu maastopyöräretki Tahkon upeissa maisemissa (e-bike)

Näe ja koe Tahkoa ympäröivän alueen luonnon kauneus sähkömaastopyörän selästä. Tahkon alueella on upeita polkuja, jotka tarjoavat mukavan maastopyöräily ajokokemuksen ja vievät sinut samalla kauniille maisemapaikoille. Matkan varrella saatte opastusta vauhdin ja tasapainon hallintaan sekä oikeanlaiseen alamäkien ajoasentoon. Kesto n. 2,5h. Hinta 35€. Lähdöt 26.8. klo 14 sekä 2.9. klo 14.

Opetusta saatavilla tilauksesta myös sinulle sopivana ajankohtana. Ota yhteyttä ja kysy räätälöityjä paketteja suoraan asiakaspalvelustamme:

+358 29 170 7030

info@tahkomountain.fi

Pyöränvuokraus

Tahkolla pyöriä vuokraa SkiMac Tirol sekä Hill Ski Rent. Varaus kannattaa tehdä etukäteen!

Tahko Mountain Bike Park on SHKY:n (Suomen hiihtokeskusyhdistys Ry) jäsen.
Katso tästä Bike Park koulujen sopimusehdot

Osta nyt