Mini Mountain

Vihdoinkin sopivan kokoinen vuori harjoitella hissipyöräilyä! Mini Mountain -harjoittelualueelle ovat tervetulleita kaikki iästä riippumatta. Aloittelijat, sekä lapset että aikuiset, nousevat Mini Mountainille sompahissillä tai katetulla mattohissillä. Alueella on kolme rataa sekä tasaisempi Trainee Zone -alue. 

Mini Mountain on matalan kynnyksen alue harjoitella hissipyöräilyä ennen siirtymistä Bike Parkin pitkille alamäkiradoille. Se sopii myös lajista kiinnostuneille kokeilijoille, uusia elämyksiä etsiville kaveriporukoille ja vaikkapa ohjelmanumeroksi polttareihin tai tyhy-päivään.

Mini Mountainille on mahdollista ostaa 2h lippu 15€ tai viettää siellä koko päivä 25€. Mini Mountain -liput ovat samanhintaiset kaikille ikäryhmille. Mikäli haluat siirtyä isommille radoille Bike Parkin puolelle, Mini Mountain -lippu on mahdollista päivittää normaaliin päivälippuun hinnanerotuksella.

Perjantaisin 28.8.-29.9. klo 16 järjestämme avoimet treenit, joissa Tahko Mountainin ohjaajat johdattavat sinut hissipyöräilyn tekniikkaan. Tarvitset vain Mini Mountain aluelipun.

Oikea tekniikka antaa vauhtia

Hissipyöräilyssä on muutamia perusniksejä, jotka opettelemalla saat pyöräilyyn vauhtia ja varmuutta. Varaa oma yksityistunti tai tule oppimaan uutta kavereidesi kanssa. Lisäksi järjestämme Mini Mountainilla syyskaudella perjantaisin klo 16-18 avoimet treenit, joissa ohjaajamme johdattavat sinut hissipyöräilyn tekniikkaan. Syyslomalla (14.-21.10.) avoimet treenit joka päivä klo 14-16. Treeneihin osallistuaksesi sinulla on oltava voimassa oleva lippu.


Hissipyöräily kasvattaa suosiotaan

Hissipyöräily, josta käytetään puheessa myös nimeä alamäkipyöräily, on harrastus, jossa mieli keskittyy ja arki unohtuu. Vauhdista huolimatta lajista voi nauttia jokainen oman tasonsa mukaan.

Osta nyt